Translate

EXPOSICIÓ IMATGES VISUALS

Exposició de fotografies
IMATGES VISUALS
Formes de Veure, maneres de mirar,


Casino Guixolenc Passeig del Mar 26
de Sant Feliu de Guíxols (Girona).

Del 15 de Març al 26 d'abril.
De dilluns a diumenge
laborables de 9 a 21 hores
cap de setmana de 9 a 23 hores

Pels interessats, i pels que per diferents motius, es van quedar amb les ganes de veure l'anterior exposició del mes de novembre al Casal Civic de Blanes, repetim l'experiència en un altre indret de les nostres comarques, concretament a Sant feliu de Guíxols.
Com ja vàrem comentar anteriorment, aquesta Exposició representa una part important de la feina que he fet durant els últims 7 anys.
L'any 2001 és quan començo experimentar una part d'aquestes obres.

Objectes, cordes, ous de diferents aus, de mides i colors diferents, bodegons, encenedors zipos, rellotjes de butxaca, cordes, virats, textures, Natura morta.

Prenc una fascinació especial pels objectes. El més sorprenent és que moltes d’aquestes fotos o imatges, estan fetes (capturades) sense càmera o mes ben dit amb una càmera molt especial per digitalitzar-les, fins i tot directament. L'escaner. Un cop convertides al llenguatge binari s’ens obre un món il·limitat de possibilitats de treballar-les al laboratori digital: Passar-les a blanc i negre o virats. Crear textures, clonar, etc.

L’any 2002 amb la meva primera càmera fotogràfica digital, una Canon Powershot G3 canvio la forma de treballar. Capturar i digitalitzar em resulta molt més senzill que amb l’escaner. Paisatges urbans, façanes, finestres, estris de cuina,

Sempre però amb un l'estil personal, en les textures, en els virats o fins i tot en la composició.
hi esteu tots convidats,
Us hi esperem!!

Tomàs Romero i Sánchez

tomy.foto@gmail.com

http://www.fotom.cat/