Translate

Solidaris amb les malalties mentals

En Carles Estapé, és el meu millor amic. Fa mesos que, com a máxim responsable del Grup Local de Lloret de Mar d'Òmnium, el seu pensament està posat en l'organització dels actes solidaris amb la Marató de TV3 a la vila de la Selva. http://www.omnium.cat/

Per segon any consecutiu el grup local d’Òmnium de Lloret de Mar organitza conjuntament amb Els Moters de Lloret i La Xurreria – Xocolateria la: Concentració solidaria amb la Marató de TV3
http://www.tv3.cat/marato/

http://www.tv3.cat/anuncimarato/. enllaç amb l'Anunci Marató 2008 durada 6:46 mintus

2ª Trobada Motera a Lloret de Mar Oberta a tot tipus de Motos

Diumenge 30 de novembre a partir de les 9 del Matí fins les 19.00 hores a la Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar.

Hi trobareu diferents activitats: Amenitzat pel DJ Melendi. Música en directe pels grups de Lloret: Derrota, Electric Fly Killer, Ms. Maiko i Kni amb DJ Tillo. Sorteig especial d’una moto Scotter 50cc. Carpa Exposició de Motos Bikers. Inflables gratuïts pels més petits. Festival infantil de les 16h a les 18h. Parada de llaminadures i crispetes.

Amb Inscripció de 20€: Xurros amb xocolata, samarretes, gran botifarrada amb mongetes i patates al forn.

Més informació:
Emili 607 983 804
Jordi 678 238 303
Erwin 647 886 748

En resum una manera de ser Solidaris amb les malalties mentals és anar a la Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar el diumenge 30 de novembre i participar en les activitats. Recordeu que podeu anar-hi amb la família i amb els petits.
I si us agrada la fotografia prodreu capturar imatges moteres molt interessants.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi aninirem i farem fotos.
fins diumenge

Anònim ha dit...

Ei!!!
A veure si avui sí em funciona això del comentari. Molt bé ara la trobada a Lloret ja ha passat i suposo que sí que les fotos van ser genials o al menys a mi que no hi entenc gaire ni de fotos ni de motos ( mira tu, ara he fet un rodolí)em va semblar que hi havia unes màquines molt xules i una gent molt ben disposada. I això fa de bon fotografiar, més que res és que els retrats queden més bé amb cares amables de persones de bona fe. Al meu parer tot va anar molt bé i no hi va faltar ningú. Espero que l'ant que ve poguem repetir. Una abraçada.