Translate

JAZZ A CALELLA (Maresme)







El Cafè Jazz fa deu anys
El 6 de febrer s’inicia la desena edició del cicle de Cafè Jazz a Calella.
Des d’un inici, el cicle ha volgut apropar la música a la ciutat, oferint les actuacions en un espai de bar, obert a tothom i facilitant que el públic pugui participar de forma directa en l’espectacle. El cicle és, doncs, una acció de proximitat que busca posar a l’abast de la ciutadania una oferta cultural de qualitat.
El Cafè Jazz té també com a característica la col·laboració entre l’Ajuntament i els establiments que acullen les actuacions, fet que demostra un compromís amb la cultura i amb la ciutat.
Els orígens del Cafè Jazz es remunten a les actuacions que la cooperativa l’Amistat va començar a organitzar al cafè del Casal. D’allà en va sorgir la idea, l’any 2000, d’impulsar un cicle de música jazz buscant la implicació d’establiments privats. Alguns han participat en el cafè jazz des de l’inici, com la Sala Mozart, d’altres s’hi han anat incorporant en les diverses edicions.
Aquest any 2009 són dos els establiments participants: la Sala Mozart, i el Pla dels Encants. Per donar una especial rellevància al 10è cicle, la inauguració anirà a càrrec de la Barcelona Big Acoustic Band, una formació de 17 músics amb un directe ple de sonoritat que no deixarà indiferents els espectadors.
Així, doncs, el proper divendres s’inicia de nou un cicle ja madur i que cada hivern ens omple de jazz mentre ens acompanya cap a l’esclat de la primavera.
El cicle està coordinat, des d’un inici, per Juan Carlos Narzekian.
Us convidem a participar i a compartir plegats aquest desè aniversari. Per molts anys i endavant.

Salutació:
Amb motiu de la celebració del 10è aniversari del Cafè Jazz, vull donar les gràcies a tota la gent que hi ha participat en aquests anys. L’esperit d’aquesta proposta es manté, i no és cap altre que el d'apropar la música a les nostres vides, que l'art aporti el que és essencial al seu univers: la bellesa i els sentiments. Ens veiem als concerts!

Juan Carlos Narzekian

Enllaços d'interès

http://www.alfonscarrascosa.com/
http://www.gorkabenitez.com/
http://www.juliavalle.com/
http://www.brucesaunders.com/
http://www.martiserra.com/
http://www.jokrause.com/
http://www.carmecanela.com/
http://www.davidxirgu.com/
http://www.albertsanz.net/
http://www.xavimaureta.com/

obtenir programa:
http://mobil.calella.cat/l_ajuntament/plans_i_campanyes/Cafe_Jazz/at_download/adjunt


www.calella.cat/cafejazz