Translate

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A PALAFOLLS

El proper Divendres 3 d'abril a les 20h del vespre, tenim el plaer de convidar-vos a la inauguració d'una exposició de fotografies.














Es tracta d’una exposició d’una trentena de fotografies realitzades amb diferents tècniques. Paisatge urbà, natura morta, retrat, divertiments,..... Aquestes fotografies han estat actualitzades i revisades especialment per aquesta ocasió. Una exposició a Palafolls, ciutat on he tingut el plaer els últims anys d’estar en contacte amb gent interessada en aquest món fotogràfic i sobretot amb els alumnes de l’Escola d’adults. Espero haver-los transmès algun consell d’utilitat fotogràfica durant els cursos impartits. Espero també haver-los impregnat de l’entusiasme que em provoca la fotografia i les imatges en general.



Podeu visitar l'exposició de dilluns a dissabtes de 17 a 21h.

Dates del 3 al 30 d'abril
Lloc Mid de Palafolls

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Et desitjo molt d'èxit amb l'esposicio i obviament m'hi passare amb "la family" per veure el teu treball que de primeres em sembla molt interessant.

Felicitats! i bona sort,
ja ens veurem.
Marçal

tom ha dit...

Marçal, gràcies pel suport, company. Espero poguem realitzar projectes comuns en un futur, no gaire llunyà. És un plaer ser company teu, i a la vegada alumne del mestre que duus dins, Merci