Translate

JESUS JAIME MOTA

Una gran persona ens ha deixat.
El cap de setmana 28 i 29 de març de 2009, en Jesús Jaime Mota va impartir un taller de fotografia a Blanes. Aquest taller que va ser una proposta personal meva, als meus companys de l'afic Blanes, per les referències que jo en tenia del personatge: Pels seus coneixements tècnics i fotogràfics, però també la seva part humanitària i solidaria que m'interessava força.
En Jesús Jaime Mota va agafar l'avió a Málaga fins a Barcelona i el seu i nostre amic Gabriel Brau, el va apropar fins a Blanes. Vàrem xerrar una estona a l'Hotel, amb altres companys i posteriorment va venir a sopar a casa. La meva dona, la Puri, que estava embarassada de 3 mesos del nostre fill, va preparar algunes coses senzilles i típiques de la nostra terra, pa amb tomàquet, embotits i alguna cosa de peix de Blanes "fresquet".
Vàrem conèixer una gran persona i d'alguna manera em va transmetre l'interès per el seu tipus de fotografia de viatge humanitari i solidari.
El 2 d'abril de 2009 en va enviar la panoràmica on sortíem tots els assistents al taller.
"Hola Tomás,
Aquí te envío la panorámica bien terminada.
Saludos a tu mujer y al bebe.
Un abrazo"

Jaime Mota


Una gran persona nos ha dejado.
El fin de semana 28 y 29 de marzo de 2009, en Jesús Jaime Mota impartió un taller de fotografía en Blanes. Este taller que fue una propuesta personal mía, a mis compañeros de la AFIC Blanes, por las referencias que yo tenía del personaje: Por sus conocimientos técnicos y fotográficos, pero también su parte humanitaria y solidaria que me interesaba bastante. Jesús Jaime Mota tomó el avión en Málaga hasta Barcelona y, su y nuestro amigo Gabriel Brau, lo acercó hasta Blanes. Charlamos un rato en el Hotel, con otros compañeros y posteriormente vino a cenar a casa. Mi mujer, Puri, que estaba embarazada de 3 meses de nuestro hijo, preparó algunas cosas sencillas y típicas de nuestra tierra, pan con tomate, embutidos y algo de pescado de Blanes "fresquito". Conocimos a una gran persona y de alguna manera me transmitió el interés por su tipo de fotografía de viaje humanitario y solidario. El 2 de abril de 2009 me envió la panorámica donde salíamos todos los asistentes al taller. "Hola Tomás, Aquí te envío la panorámica bien terminada. Saludos a tu mujer y al bebé. Un abrazo " Jaime Mota"

Entrevista:
http://fo-tom.blogspot.com/2009/02/entrevista-jaime-mota-por-tomas-romero.html

Despedida:
http://www.tribunasur.es/edicion-mijas/blog-sucesos/item/1217-multitudinario-adios-a-jes%C3%BAs-jaime-mota.html